Wie ik ben, en wat ik doe

Mijn naam is Johan, geboren op 21 maart 1974 in Oosterzee. Sinds mijn geboorte heb ik een sterke aantrekkingskracht naar vrouwen en techniek. Mijn jeugd heb ik doorgebracht op een boerenbedrijf, waar ik groot geworden ben tussen de koeien en de geiten. Na de lagere school komt er een leergierige periode in mijn leven, die zich uit in enkele jaren van de Mavo en Mts over te ‘willen’ doen. Uiteindelijk mag ik na jaren zweten en zwoegen toch met het felbegeerde Mts diploma het Perk in Sneek verlaten. Vermoedelijk wil de directie daar alle sporen van mij uitwissen en schoon schip maken, want de Mts in Sneek wordt per direct gesloopt.
Om mijn kennis te gebruiken, en uiteraard meer op te willen steken, solliciteer ik bij een installatiebedrijf in Munnekeburen, en deze geeft mij de kans om mij verder te ontwikkelen. Omdat de interesse breder ligt dan alleen elektriciteit, ga ik opzoek naar een andere Job, en in september 1998 valt mijn oog op een vacature koelmonteur bij GTI-Koudetechniek in Emmeloord. Na een gesprek gehad te hebben met de vestigingsleider, kon ik per 1 oktober daar direct beginnen. Wat had deze man een mensenkennis…
Begonnen in de werkplaats om het vak te leren, en vele keren gedacht: dit ga ik nooit snappen, kwam ik dan toch in de buitendienst. Uiteindelijk na het behalen van mijn STEK papieren, ja leren was mijn hobby, kwam ik op de service bus terecht. Ondertussen een paar grijze haren verder, en misschien een kilootje er bij, rij ik nog steeds door noord-oost Nederland. Niet meer in een GTI-koudetechniek busje, maar via de naam Cofely en Suez mogen wij nu de naam ENGIE op onze overall en jas voeren.
Wat is er mooier dan het woord duurzaamheid, te gebruiken in je hobby. Mijn passie ligt, zoals je gelezen hebt, bij vrouwen en techniek. Maar omdat ik al met de liefste vrouw ter wereld ben getrouwd, en een beeldschone dochter heb, hoef ik niet meer opzoek naar meer vrouwelijk schoon. En, om het plaatje nog completer te maken, ik heb ook nog een stoere zoon die nu al interesses heeft die ik vroeger ook had. Wat wil een techneut op dat gebied nog meer.